PARALIA KATERINI

– autocar din Zalau/Cluj Napoca –

 

Vila Ivete (de la 155 EUR/pers) se bucura de avantajul pozitiei centrale in statiunea Paralia Katerini si de dotarile moderne care asigura confortul turistilor. Camere: baie proprie (dus, WC), prosoape mici de fata, balcon, TV, aer conditionat (contra cost – 5 euro/camera/zi), bucatarie complet utilata.

Vila Stavros Maria (de la 155 EUR/pers) este situata la doar 150 de metri de plaja cu nisip. Studiourile au chicineta complet utilata cu frigider, plita, vesela, tacamuri. Fiecare unitate de cazare include aer conditionat (contra cost – 5 euro/cam./zi) si TV prin satelit. baia privata este dotata cu dus, prosoape mici de fata.

Vila Thalassa (de la 155 EUR/pers) este o vila moderna, nou construita la doar 250 de metri de plaj cu nisip si 150 de metri de magazine si restaurante. Ofera camere cu baie proprie, prosoape mici de fata, balcon, colt de bucatarie complet utilata (frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, vesela, tacamuri), aer conditionat (contra cost – 5 euro/cam./zi).

VEZI OFERTELE VILE IVETE, STAVROS, THALASSA

– autocar din Satu Mare/Cluj Napoca –

 

Villa Effie (de la 140 EUR/pers) este un hotel construit recent, cu dotari moderne. Este localizata in centrul statiunii la doar 30m de de Marea Egee , unde veti întâlni o plajă cu nisip fin  cu intrare lină în mare.

Hotelul Fedra (de la 150 EUR/pers) oferă camere moderne şi luxoase, cu decor luminos. Situat foarte central, este la numai 50m de plaja lungă cu nisip a statiunii.

Studio San Giorgio (de la 150 EUR/pers) este la 200 m de plaja, vis-a-vis de Lidl.

Optional se poate asigura masa: mic dejun 4 EURO/persoana/zi, cina 8 EURO/persoana/zi.

VEZI OFERTELE VILE EFFIE, FEDRA, SAN GIORGIO

– autocar din Carei/Cluj Napoca –

Vila Diana (de la 155 EUR/pers) se află la 150 m de plajă. Toate camerele oferă următorul nivel de confort: baie proprie cu dus, chicinetă compusă din plită electrică, chiuvetă, frigider, aparat de cafea, hotă şi dulap cu veselă, TV Saat, aer condiţionat (contra cost), balcon, seif, internet wireless.

Vila Golden Sun (de la 155 EUR/pers) este la 150 m de plaja. Toate camerele oferă următorul nivel de confort: baie proprie cu dus, chicinetă compusă din plită electrică, chiuvetă, frigider, aparat de cafea, hotă şi dulap cu veselă, TV Saat, aer condiţionat (contra cost), balcon, seif, internet wireless.

VEZI OFERTELE VILA DIANA, GOLDEN SUN