SHARM EL SHEIKH

zbor din Cluj Napoca

 

SEJUR 1 SAPTAMANA

15.06

22.06

29.06

4* SHARM RESORT – all inclusive

336

391

391

3* GHAZALA BEACH demipensiune

348

377

377

4* SHARM PLAZA – all inclusive

364

426

426

4+* SIVA SHARM – all inclusive

399

440

440

4* GHAZALA GARDEN all inclusive

399

454

454

5* THE GRAND SHARM – all inclusive

399

482

482

5* TROPITEL NAAMA BAY – all inclusive

501

491

491

5* BARCELO TIRAN SHARM – all inclusive

503

570

4* AQUA BLU RESORT – all inclusive

548

538

628

5* ROYAL ALBATROS MODERNA – all inclusive

564

554

554

5* CLUB MAGIC LIFE SHARM – all inclusive

564

568

568

5* RIXOS SHARM – all inclusive

1068

1058

1058

*Tariful include bilet de avion, transfer, cazare (adult in camera dubla standard), masa cf ofertei, ghid local vorbitor de lb. romana, taxa de aeroport, supliment kerosen. Limita bagaj de cala: 20 kg/persoana !

SHARM RESORT 4*

Hotelul comod și elegant se găsește la 300 m de plaja și funcționează împreună cu hotelul Sharm Plaza. Țărmul din dreptul hotelului este ideal pentru snorkeling. La doar 6 km se situeaza Naama Bay, există transfer gratuit. În apa mării se intră doar direct de pe un șteg, se recomandă doar înotatorilor. Se recomanda de asemenea papuci de ștrand.
La dispoziția turiștilor stau cele 284 camere și servicii variate. Lobby-ul, recepția, restaurantele, barurile și discoteca se află in SHARM PLAZA. In exterior au fost amenajate 2 piscine (una cu apa incalzita). Oaspetii pot folosi toate dotarile si utilitatile din SHARM PLAZA. Șezlongurile de pe plajă și de la piscină se pot folosi gratis. Prosoapele sunt pregătite în camere.

 

SHARM PLAZA 4*

Apa din dreptul hotelului este ideal pentru snorkeling. La doar 6 km se situează Naama Bay, spre care pleacă zilnic de două ori curse gratuite de autocar. Datorită recifilor de corali, în apa se întră de pe un șteg, se recomandă doar înotătorilor. Se recomandă de asemenea papucii de ștrand. În Sharm Plaza își așteaptă oaspeții cu 399 camere comode. În lobby-ul amenajat în stil oriental se găsește recepția, restaurantul principal LA VERANDA, 6 restaurante a la carte, baruri, discotecă, mici magazine și un colț pentru narghilea în restaurantul C-VIEW. În exterior sunt 5 piscine, una cu apă încălzită.

 

SIVA SHARM 4*

Hotelul se situează direct pe plaja nisipoasă și cu corali. Se recomandă purtarea papucilor de ștrand. Cursa regulată de transport local până la Naama Bay, la cca. 12 km și la bazarul din Sharm el Sheikh (contra cost, cu rezervare).
Portul turistic se află la cca. 10 minute, iar complexul comercial SOHO SQUARE în imediata apropiere. Din hotel se deschide o panoramă perfectă spre strâmtoarea Tiran. Cele 544 camere sunt dispuse într-o clădire centrală și 5 anexe. În lobby-ul central este recepția, o cafenea internet (contra cost). Turiștii dispun de un restaurant principal, cu terasă, 3 restaurante a la carte (italian, chinez, indian – o parte contra cost suplimentar), mai multe baruri, mici magazine, un amfiteatru, 2 săli de conferință, complex spa cu coafură și centru de înfrumusețare. În grădină bine îngrijită se găsește un complex de piscine de 2700 mp cu terasa de soare și snack-bar. În afară de acestea, pe celelalte nivele sunt încă 4 piscine (una cu apă încălzită).

GHAZALA GARDENS 4*

Hotelul construit in stil nubian se află direct pe Naama Bay, în centrul stațiunii Sharm el Sheikh. Este despărțit de plajă doar de o stradă și de hotelul Ghazala Beach. Clădirea principală desprinsă practic din poveștile celor 1001 nopți găzduiește lobby-ul și recepția, un lobby bar (contra cost), un colț internet (contra cost) și o mică bibliotecă. Cele 280 de camere duble se află în mai multe clădiri cu 2 etaje, situate într-o grădină frumos îngrijită. Cei mici și cei mari se pot delecta într-un complex de piscine atractiv, ștrand artificial cu nisip. Una din piscine este încălzită în timpul iernii. Se pot consuma o serie de specialități culinare în restaurantul sud-american FOGO, în cel mexican FAJITAS și în cel italian.

GRAND HOTEL SHARM EL SHEIKH 5*

Unitatea de lux, de 5 stele se situează în zona de agrement Ras Um Sid, de unde se deschide o panoramă superbă asupra Mării Roșii. Datorită recifilor de corali, înotul in mare este recomandat doar celor avansați. Se recomandă folosirea papucilor de ștrand.
Hotelul și grădina este amenajată pe trepe, terase, de aceea nu se prea recomanda persoanelor cu handicap sau familiilor cu copii mici. Cele 627 camere sunt cu vedere spre mare și spre insula Tiran din apropiere. În lobby-ul mare găsim recepția, casa de schimb valutar și lobby-barul. Oaspetii pot alege din 3 restaurante cu bufet suedez, 6 a la carte, Panini Corner, Pool Island Grill, Crepe and Sweets, Relax Pool Bar si alte 5 baruri. În grădina spațioasa, de un verde impecabil a fost amenajat un imperiu acvatic constând din 8 piscine (plus alte 2 pentru copii), terasă de soare cu șezlonguri și umbrele.