ANTALYA VARA 2018

zbor din Cluj-Napoca

 

 

LARA – KUNDU este stațiunea perfectă pentru familiile cu copii, cu locuri de joacă, tobogane, eleganță și confort. Stațiunea este la aproximativ 12 km de Antalya. Este faimoasă pentru plaja Lara, una dintre cele mai lungi plaje cu nisip din Turcia. Este o zonă cu hoteluri luxoase, oferă numeroase posibilități de relaxare, sport și distracție.

VEZI OFERTELE LARA – KUNDU VARA 2018

 

 

BELEK este zona cu cele mai luxoasehoteluri,cu centre SPA, hectare întregi de teren de golf, vestigii istorice și un peisaj montan în vecinătate. Se spune că aici Cleopatra , frumoasa regină a Egiptului, și Marc Antoniu au făcut baie în apa Mării Mediterane. Situat la 30 km de Antalya, Belek este stațiunea perfectă pentru o vacanță relaxantă.

VEZI OFERTELE BELEK VARA 2018

 

 

SIDE este o zonă cu plaje retrase, late și intrare lină în mare. Side e un oraș unic, un adevărat muzeu în aer liber. Este situat la 75 km de Antalya. Despre Side se spune că este unul dintre cele mai bine păstrate orașe. Merită să vizitați Templele Romane ale lui Apollo și Artemis sau Poarta Vespasiana.

VEZI OFERTELE SIDE VARA 2018

 

 

ALANYA este situat la 130 km de Antalya. Petreceri, plaje frumoase și servicii bune la prețuri acceptabile. Se poate înota în Peștera Phosphorus, admirând viața subacvatică deosebită care povestește legende de mii de ani.

VEZI OFERTELE ALANYA VARA 2018

 

 

 

KEMER este preferată de cei care vor și munte și mare în același loc, fiind situat la poalele Munților Taurus. Este la 45 km de Antalya.

VEZI OFERTELE KEMER VARA 2018