Ziua 1
ZIUA 1. 02.02.2024-CLUJ NAPOCA-BAIA MARE- BUDAPESTA Budapesta este o destinatie foarte interesanta pentru un city break reusit! Capitala Ungariei este inclusa in patrimoniul UNESCO, fiind considerata de multi turisti unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Budapesta a reusit sa isi pastreze atmosfera istorica si peisajul urban special, eclectic, in timp ce noi locuri culturale, sau de divertisment se deschid unul dupa altul, si viata pulseaza fara oprire. Pornire la ora 04:00 din Cluj Napoca, ora 06:30 din Baia Mare, ora 08:00 din Satu Mare. Ajungem dupa masa in Budapesta si facem o plimbare prin centrul orasului si mergem la vanatoare de suveniruri pe Vaci Utca, strada comerciala cea mai importanta a capitalei. Incepem plimbarea noastra de la Piata Centrala, trecem prin Piata Elisabeta, apoi prin fata Podului cu Lanturi pentru a admira privelistea spre Cartierul Cetatii unde vom urca pentru vizita. Timp liber pentru masa de pranz. Cazare hotel 3* Budapesta. Ora 18:00 plecam spre sala unde va avea loc spectacolul de opera Trubadurul cu prima soprana Anna Netrebko.

Ziua 2
ZIUA 2. 03.02.2024 BUDAPESTA a VIENA Mic dejun. Parasim Budapesta, si ne indreptam spre Viena. Se face turul panoramic al Vienei pe ringul Vienez, si turul pietonal pe ringul vienez pana la Stephan dom, apoi va propunem o vizita in MuseumsQuartier cu oprire la Leopold museum. Cu o colecCdz\ \ ie de peste cinci mii de obiecte, din care fac parte cele mai importante capodopere ale lui Egon Schiele, muzeul cuprinde exemple inestimabile de art austriac. De la Gustav Klimt (a crui oper celebr, Death and Life, se afl aici, la Oskar Kokoschka, Alfred Kubin sau Richard Gerstl, gseCdz\ \ ti aici mostre incredibile de art sub acoperiCdz\ \ ul muzeului Leopold. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale. Cazare hotel 3 Vuena. Ora 18:00 ne indreptam spre sala de concerte Musicverein unde vom prticipa la concertul filarmonicii din Viena: Mozart si Vivaldi- 4 anoptimpuri.

Ziua 3
ZIUA 3. 04.02.2024 VIENA- BAIA MARE-CLUJ NAPOCA Mic dejun. Ne imbarcam pentru intoarcerea in tara. Oprire pentru masa de pranz pe traseu.


Week-end muzical in Budapesta si Viena
02.02.2024- Budapesta- Trubadurul a soprana Anna Netrebko
03.02.2024- Viena- Musikverein- Concert Mozart & Vivaldi
TARIFUL INCLUDE:      
a Transport cu autocar modern cu scaune rabatabile si aer conditionat, cu toate taxele de drum si parcari incluse;
a 2 nopti de cazare cu mic dejun la hotelurile din oferta;
a asistenta turistica pe traseu din partea unui insotitor de grup din Romania.


TARIFUL NU INCLUDE:
a asigurare storno + medicala de sanatate
a biletele la spectacolul de opera Trubadurul: de la 18.000 huf/ persoana- se achizitioneaza in agentie
a biletul la concertul de la sala Musikverein de la 18 euro/ persoana- se achizitioneaza in agentie
a biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc.) si nici eventualii ghizi pentru acestea a tarifele de vizitare ale obiectivelor turistice au caracter orientativ, acestea putand suferi modificari ulteriore realizarii programului;
a alte mese decat cele inscriese in program;
a taxele de sejur, acestea se achit direct la receptiile hotelurilor (intre 3 si 5 euro/persoan/noapte, in functie de categoria hotelurilor si de tara.
a Tarife aprox. intrari obiective
 
vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Baia Mare - Viena
Transport Autocar Viena - Baia Mare

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Baia Mare catre Week- end muzical Budapesta- Viena, Toate locatiile, Austria

Verifica tarife si disponibilitate