Localizare
Hotelul este localizat pe plaja, la aproximativ 40 km distanta de aeroport si distanta fata de centrul orasului este aproximativ 4 km. Resortul a fost deschis in anul 2016

Cazare
DOUBLE DELUXE without terrace are suprafata de 58m2 si este dotata cu o baie cu dus sau cada, aer conditionat, oglinda de machiaj, TV LCD, acces Wi-F i(gratuit) , minibar, seif in camera , uscator de par si facilitati pentru prepararea de ceai / cafea.

 DOUBLE DELUXE with terrace are suprafata de 60m2 , este dotata cu o baie cu dus sau cada, aer conditionat, oglinda de machiaj, TV LCD, acces Wi-Fi (gratuit) , minibar, seif in camera , uscator de par si facilitati pentru prepararea de ceai / cafea.

Double premium without terrace are suprafata de 38m2 este dotata cu o baie cu dus sau cada, aer conditionat, oglinda de machiaj, TV LCD, acces Wi-Fi (gratuit) , minibar, seif in camera , uscator de par si facilitati pentru prepararea de ceai / cafea.

Double premium with terrace are suprafata de 43m2 este dotata cu o baie cu dus sau cada, aer conditionat, oglinda de machiaj, TV LCD, acces Wi-Fi (gratuit) , minibar, seif in camera , uscator de par si facilitati pentru prepararea de ceai / cafea.

Servicii

*Concept All
 
 
 Hotelul pune la dispozitie clientilor restaurant de tip bufet cu terasa in aer liber, 3 restaurante à la carte (mediteranean, tunisian si asiatic), patiserie "Boutique Gourmet" cu specialitati internationale de cafea, baruri diferite.

Facilitati
Gradina, receptie 24 h deschisa, serviciu de curatenie zilnica, loc pentru depozitarea bagajelor, inchirieri auto, birou turism, room service, schimb valutar, baie de aburi, masaj,spa si centru de wellness,centru de fitness, sauna.

Plaja si Piscine
Hotelul este localizat pe plaja cu nisip fin cu intrarea lina in apa si pune la dispozitie clientilor 3 piscine exterioare : cea principala este situata pe plaja, o piscina in zona de bungalouri si o alta piscina cu o piscina integrata pentru copii langa receptie. Sezlonguri, perne, prosoape de baie si umbrele de plaja sunt gratuite.

Sporturi si Activitati
Resortul pune la dispozitie clientilor: 2 terenuri de tenis, 1 sala de fitness si transfer la terenurile de golf "Citrus" si "Yasmine": disponibile gratuit ( sunt la aproximativ 5 km distanta).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Sibiu catre LTI THE ORANGERS GARDEN VILLAS & BUNGALOWS, Hammamet, Tunisia

Verifica tarife si disponibilitate