Hotelul Gouvia este administrat de o familie si reprezinta locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Ionice.
Hotel Website: https://gouviahotel.com/

Localizare

Hotelul  este situat în centrul satului Gouvia, una dintre cele mai faimoase stațiuni ale insulei Corfu. La doar câțiva pași de plajă și de portul de agrement Gouvia, veți putea combina momentele de relaxare cu o viață de noapte plină de viață. Orașul Corfu, cu portul său se află la aproximativ 6 km. Aeroportul Internațional este la 7 km.


Facilitati Hotel

Facilitățile Hotelului Gouvia includ o recepție deschisă 24 de ore pe zi, lounge cu TV, parcare gratuită, restaurant, bar principal, bar la piscină, piscină. Oaspeții pot savura diverse băuturi la barul de la piscină sau la barul principal. Restaurantul oferă preparate din bucătăria din regiunea Corfu și mâncăruri internaționale. Hotelul are, de asemenea, o tavernă chiar pe plajă, care servește fructe de mare, precum și gustări ușoare și băuturi.


Facilitati camere

Toate camerele Hotelului Gouvia sunt luminoase și aerisite și au podea cu gresie. Fiecare este dotată cu TV și uscător de păr, aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit și balcon mobilat cu vedere la piscină.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://gouviahotel.com/) si a fact sheet-ului!

 • 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Transport autocar;

7 nopti cazare;

Masa in functie de varianta de cazare aleasă;

Insotitor de grup;

Asistență turistică locală.

vezi mai multe

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație

Bilet ferryboat - 30 euro/ pers (dus-intors, tariful poate suferi modificari datorita cresterii costului combustibilului.)

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale

Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Cluj Napoca catre GOUVIA HOTEL, Corfu, Grecia